Severa Gjurin z zasedbo

.
13. februar 2024

tolmin

NASTOP SEVERE GJURIN Z ZASEDBO V SKLOPU GLASBENEGA ABONMAJA KINOGLEDALIŠČA TOLMIN

V prihajajoči sezoni glasbenega abonmaja kinogledališča Tolmin bodo nastopili Severea Gjurin z zasedbo. Še en razlog več, da si zagotovite abonma. Več o koncertu v prihodnjih mesecih.

Vstopnice -> TUKAJ 

November 17, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

.
8.12.2023 OB 19:30

Gledališče Tartini, Piran

Piranski glasbeni oder: Severa Gjurin z zasedbo

Severa se z zasedbo vrača na Primorsko, tokrat pa z novimi pesmimi, nekaterimi še nikoli slišanimi in z vrhunsko zasedbo. Dejan Lapanja in Uroš Rakovec na kitarah, Žiga Golob na kontrabasu in Blaž Celarec na tolkalih. Popeljali vas bodo daleč in varne pripeljali domov.

Povezava do dogodka in nakup vstopnic -> TUKAJ

November 17, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN

.
5. DECEMBER 2023

TRŽIČ

SEVERA GJURIN – PRIŽIG LUČI

Severa nas bo ponesla od zime do luči, akustično in razigrano in v spremljavi dveh vrhunskih glasbenikov, Dejana Lapanje na kitari in Žige Goloba na kontrabasu. Praznični čas, ki naj bo vedno odet v muziko.

Ta dan pa se v Tržiču obeta tudi Severina posebna izvedba pesmi Sveta noč, ki pravzaprav domuje v Tržiču in tamkajšnji cerkvi, kjer je Jakob Aljaž (Aljažev stolp), duhovnik, alpinist in še mnogo več, na kitaro naposled vseh prepreh zaigral in odpel Sveto noč, pesem, ki jo je iz nemščine v slovenščino takrat prevedel in ki se poje še danes. Več informacij v kratkem.

November 17, 2023 koncerti

Severa Gjurin, Rudi Bučar, Vasko Atanasovski, Dejan Lapanja

.
29. november 2023 ob 20h

narodni dom Maribor

KONCERT ŠTIRIH – Severa Gjurin, Rudi Bučar, Vasko Atanasovski, Dejan Lapanja

Glasbeni kvartet katerega člani utrjujejo več desetletne glasbene poti v različnih projektih in predvsem kot solo ustvarjalci, v tej sestavi deluje prvič. So avtorji, kantavtorji. Ideja zakaj pa izhaja iz spontanega preigravanja avtorskih skladb nekega večera v koncertnem zaodrju. Naslednji dan je nekaj ostalo, iskra in tu je nekakšen glasbeni konglomerat. Preplet ljudskosti Rudija Bučarja in žlahtnosti saksofonista Vaska Atanasovskega in intimnega glasu Severe Gjurin ter liričnega in polno zvočnega kitarista Dejana Lapanje. Zgodil se je zvok in snovanje svojih kompozicij, na nov, še neslišan način. Koncert štirih je projekt, ki je preprost in kompleksen v svojih mnogoterih nabojih različnih in zelo sorodnih si ustvarjalcev. Vreden, da mu prisluhnete.

Vstopnice -> TUKAJ

November 17, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN IN DEJAN LAPANJA

.
28. oktober 2023 ob 20h Kulturno društvo Grobelno

XIII. MaK – Mednarodni kantavtorski festival

Nastop Severe Gjurin in Dejana Lapanje na mednarodnem kantavtorskem festivalu MaK – mladi avtor kant, poleg drugih uglednih ustvarjalcev: Dominik Bagole, Gordana Marković, Tomislav Mihaljevic, Luka Gluvić, Matej Kranjc

Vstopnice -> TUKAJ

November 17, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN

.

17.oktober 2023
MARIBOR

NASTOP SEVERE GJURIN

Severa bo nastopila na posebnem svečanem dogodku, in sicer na inavguraciji novega dekana Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo v Mariboru, prof. dr. Zorana Novaka.

November 17, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN IN DEJAN LAPANJA

.
1. OKTOBER 2023

POLZELA

Nastop Severe s kitaristom Dejanom Lapanjo na občinskem prazniku

Občina Polzela praznuje 2. oktobra, in sicer v spomin desetim Polzelanom, ki so umrli 2. oktobra 1942. Že tradicionalno je slavnostna akademija na večer pred praznikom. Tudi letos je bilo tako, praznovali smo v nedeljo, 1. oktrobra 2023. Vabljeni v Kulturni dom Polzela.

November 17, 2023 koncerti

SEVERA IN GAL GJURIN S SIMFONIKI CANTABILE

.
2. SEPTEMBER 2023

KEKČEVA DOMAČIJA, TRENTA

Srečno, Kekec! – 60 let 

Kekec praznuje! Vabljeni na dogodek in koncert ob obletnici nastanka tega kultnega slovenskega filma. Osrednji del slavnostnega dogodka bo ekskluzivni javni pogovor s tremi glavnimi igralci oz. liki iz filma: Velemirjem Gjurinom (Kekec), Martinom Meletom (Rožle) in Blanko Kos (Mojca), ki so se zbrali po 60-ih letih prav posebej za to priložnost.

Program se bo nadaljevali s koncertom Severe in Gala Gjurina s simfoniki Cantabile pod taktirko Marjana Grdadolnika ter s posebnima gostoma Nuško Drašček (glas) in Robijem Ivačičem (orglice).

Več informacij najdete na spletni strani, ki je namenjena celotnemu dogodku –> TUKAJ

August 26, 2023 koncerti

Severa GJURIN IN DEJAN LAPANJE

.

26. avgust 2023

lovrenc na pohorju, kulturni dom jožeta petruna

Nastop Severe gjurin s kitaristom Dejanom Lapanjo

V okviru Jezernikovih dnevov bo Severa Gjurin nastopila s kitaristom Dejanom Lapanjo na slavnostni občinski seji v kulturnem domu Jožeta Petruna. Dogodek je odprt za vse.
Več informacij –> TUKAJ

August 26, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN

.
15. JULIJ 2023

GLAVNI TRG, TOLMIN

NASTOP GAL IN SEVERA GJURIN NA POLETJU V TOLMINU

Severa in Gal bosta s spremljevalno zasedbo nastopila na poletnem dogajanju na glavnem trgu v Tolminu. Več informacij sledi.

May 8, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

.
28.JUNIJ 2023

LENT, SODNI STOLP, MARIBOR

kONCERT SEVERE GJURIN Z ZASEDBO NA FESTIVALU LENT – GOST GAL GJURIN

V Sodni stolp prihaja liričen kantavtorski pop – milozvočna pevka žametnega glasu Severa Gjurin z zasedbo. Njena glasba, ki jo v veliki meri ustvarja skupaj z bratom Galom Gjurinom, nas navdihuje že dobro desetletje, skladbe Kadar sva sama, Kjer je toplo, Ledena, Kakor da se nič ni zgodilo in Čakam pa so že skoraj zimzelene.

Tokrat nas bo Severa s svojim mehkim ter hkrati strastnim in prodornim vokalom v spremljavi vrhunskih kitaristov, Dejana Lapajne in Uroša Rakovca, mojstra na tolkalih, Blaža Celarca ter liričnega kontrabasista Žigo Goloba popeljala na romantičen sprehod skozi svoje največje uspešnice, predstavila pa bo tudi povsem sveže, nekatere še celo neslišane skladbe, tudi zato pa bo ta koncert nadvse poseben.

Več o dogodku in nakup vstopnic -> TUKAJ

May 8, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN

.
25. junij 2023

LENT, MARIBOR

KONCERT GAL GJURIN NA LENTU – GOSTJA SEVERA

Kot posebna gostja bo na Galovem koncertu nastopila Severa Gjurin, s katero naslednje leto (skupaj s svojo takratno zasedbo Olivija) obeležuje 20. obletnico prve skupne plošče Med moškim in žensko. Retrospektivni koncert bo obsegal tako Galove poznane uspešnice kot njegovo poezijo, nagrajene skladbe iz Kanade in ZDA ter nove slovenske skladbe, kot so lanska Priveži se name ter letošnja Kmalu boš tu.

Več o dogodku -> TUKAJ

Vstopnine ni!

May 8, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN

.
24. JUNIJ 2023

ŠPITAL ZA PRJATLE/VODNI STOL, CELJE

KONCERT Severa in Gal Gjurin – Špital za prjatle

Severa in Gal Gjurin na prvi dan poletnih počitnic prihajata na poletni oder pred vodni stolp v Celju. Severin vokal nas bo čutno popeljal v nova doživetja, ki jih bosta za nas pripravila z bratom Galom, kantavtorjem, multiinštrumentalistom in producentom. V butičnih ritmih njune glasbene predanosti bomo imeli priložnost slišati stare in nove avtorske stvaritve.

Nakup kart -> TUKAJ

May 8, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN

.
9. JUNIJ 2023

GRAD KHISLSTEIN, KRANJ

KONCERT GAL GJURIN z gosti – retrospektivni koncert – GOSTJA SEVERA

Mineva 20 let od Gjurinove prve avtorske plošče, ki jo je priobčil s takratnim improvizacijskim literarno-glasbenim Projektom Mesto. Znotraj svoje glasbene kariere je v Sloveniji nanizal vrsto zimzelenih uspešnic kot so Kaj vse bi dal, Čas bo na moji strani, Knjiga obrazov, Kadar sva sama, Lahko noč, skrbi ali Dva, ki ležita. Kot posebna gostja bo nastopila tudi Severa Gjurin, s katero naslednje leto obhajata 20. obletnico prve skupne plošče Med moškim in žensko z njegovo takratno zasedbo Olivija.

Nakup vstopnic -> TUKAJ

May 8, 2023 koncerti

SEVERA IN GAL GJURIN

.
8. JUNIJ 2023, ob 21h

KRIŽANKE, LJUBLJANA

NASTOP SEVERE IN GALA GJURINA NA 30. LETNICI ODDAJE IZŠTEKANI

Severa in Gal Gjurin bosta nastopila na 30. obletnici popularne oddaje Izštekani. K praznovanju so povabili petnajst vokalnih solistov, duetov ali predstavnikov vidnih glasbenih zasedb od katerih bo vsak zaigral 2 skladbi. Obiskovalci bodo tako lahko uživali v 30 izbranih skladbah, prav tako poslušalci prek neposrednega radijskega in video prenosa.

Koncert je razprodan!

May 8, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

.
1. junij 2023

ruska dača, gameljne

KONCERT V RUSKI DAČI

V Ruski dači bo Severa nastopila v okviru glasbenega abonmaja »Junijski četrtki pod zvezdami«.

Več informacij in vstopnice > TUKAJ

May 8, 2023 koncerti

Severa Gjurin


11. MAREC 2023, OB 20H

SITI TEATER LJUBLJANA

SiTi za dobro musko: Severa Gjurin

Severa bo, kot že tolikrat prej, napolnila dvorano Siti teatra s svojim milosrčnim zvokom. Tudi tokrat boste lahko v sproščenem vzdušju užili njene melodije. Za vse, ki se še niste naposlušali njenih novih singlov in pa za tiste, ki uživate, tako v njenem zimzelenem repertoarju, kot tudi novejših avtorskih pesmih, ne zamudite melodičnega druženja v prijetnem ambientu.

vstopnice > TUKAJ

February 13, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN S SKUPINO LAIBACH

21. FEBRUAR 2023
KRANJSKA GORA

 

SEVERA GJURIN NA OTVORITVENI SLOVESNOSTI PLANICA 2023

Severa Gjurin bo kot gostja nastopila na otvoritveni slovesnosti letošnjega največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije, Planica 2023. 

Člani skupine Laibach bodo zaigrali skladbo, ki temelji na stari slovenski narodni pesmi Oj, Triglav, moj dom. Priredili in posodobili so jo v sodelovanju s producentskim in aranžerskim dvojcem Boris Benko-Primož Hladnik iz zasedbe Silence, k sodelovanju pa so povabili še pevko Severo Gjurin, pevca skupine Siddharta Tomija Megliča, citrarko Ireno Anžič, tolkalko Petro Vidmar, člane Zbora Slovenske filharmonije in pihalno-trobilsko sekcijo Simfoničnega orkestra RTV Slovenije.

Uradna stran dogodka > TUKAJ

February 13, 2023 koncerti

Severa GJURIN IN DANIJEL BOGATAJ


25. FEBRUAR 2023

LAYERJEVA HIŠA

Akustični koncert Severe Gjurin in Danijela Bogataja

Severa Gjurin prihaja ponovno v Layerjevo hišo. Tokrat v spremljavi odličnega multiinštrumentalista, kitarista, violinista in avtorja Danijela Bogataja, s katerim sodeluje že dlje časa. Zadnja leta sodelujeta kot soavtorja. Predstavila bo zadnji izdani zimsko obarvani single z naslovom Kamin ter nekaj povsem novih, še nikdar slišanih pesmi.

Vstopnice > TUKAJ

February 13, 2023 koncerti

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

10. FEBRUAR 2023

CERKNO

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO NA 28. KELTIKI, CERKNO

Na uvodnem koncertu 28. Keltike se bo prvič v Cerknem predstavila pevka Severa Gjurin, ki ima nemara enega najbolj prepoznavnih glasov na slovenski sceni alternativnega popa in kantavtorstva. Opisujejo ga kot mehkobnega in medenega, kar se imenitno ujema z melanholijo in občutenjem hrepenenja, ki povečini prevevata njene pesmi. V Cerkno prihaja z zasedbo Lapanja, Rakovec, Golob, Celarec. Vabljeni!

Več o koncertu na povezavi > TUKAJ

January 10, 2023 koncerti

severa gjurin z zasedbo

_

27. januar 2023
jazz klub ljubljanski grad

jazz klub ljubljanski grad

Severa se vrača z zasedbo na Ljubljanski grad. Dejan Lapanja in Uroš Rakovec na kitarah, Žiga Golob na kontrabasu ter Blaž Celarec na tolkalih in bobnih vas bodo popeljali v večer avtorske glasbe in mirnega in razgibanega zvoka.

Več info in nakup vstopnic > TUKAJ

Dogodek na FB > TUKAJ

December 13, 2022 koncerti

Severa Gjurin s kitaristoma Urošem Rakovcem in Dejanom Lapanjo

13. januar 2023
SELNICA OB DRAVI

Hram kulture Arnolda Tovornika

Zvok glasu in treh kitar je poseben zvok. Miren in močen kot šus, jasen, razločen in zelo bogat. Vabljeni. Na Štajerske konce se radi vračamo, vabljeni, da se nam pridružite v nadvse prijetni dvorani.

Nakup vstopnic > TUKAJ

December 13, 2022 koncerti

SEVERA GJURIN NA RTV TVS 1

30. DECEMBER 2022 OB 20H
RTV SLO

Nastop Severe Gjurin – V oddaji “V petek zvečer”

V tej večerni zabavni in glasbeni oddaji bo Severa nastopila s prav posebno pesmijo. V čudovitem večglasnem prepletanju, kar se zdi, v decembrskem čarobnem času še posebej prija za ušesa in dušo.

December 13, 2022 koncerti

SEVERA GJURIN NA PLANET TV

21. in 26. december 2022

NASTOP SEVERE GJURIN Na dobrodelnem Milijonarju

Na Planet TV prihaja z glasbenikom Borutom Maroltom, sicer frontmenom skupine Niet in hkrati ravnateljem Zavoda za vzgojo in izobraževanje Logatec, zua katerega bosta tudi zbirala ves pridobljen znesek. Držite pesti!

December 13, 2022 koncerti

Severa GJURIN IN DEJAN LAPANJA

17. DECEMBER 2022
KGB, MARIBOR

Koncert Severe Gjurin in Dejana Lapanje v KGB

Duo kitarsko-vokalna postavitev Severe in Dejana je že leta ustaljen tandem, ki bo klubski KGB prepojil z mirnostjo in strastno dinamiko, ki nikdar ne umanjka.

Nakup vstopnic > TUKAJ

December 13, 2022 koncerti

SEVERA GJURIN S KITARISTOM UROŠEM RAKOVCEM

9. DECEMBER
LJUBLJANA

MLADI ZMAJI, ČMC ČRNUČE

ČMC Mladi zmaji organizirajo dogodek treh čudovitih ženskih glasov in zasedb. Nastopajo Kiki, za njo Freekind, ob 22h pa s kitaristom nastopi Severa Gjurin, zato vabljeni v ta prijeten prostor za mlade, odprt za vse. Vabljeni v Dvorano Aleša Češnovarja, posebno dvorano počaščeno krasnemu človeku in glasbeniku, avtorju in basistu skupine Niet. Vabljeni, da spoznate, kje Mladi zmaji vsak dan bruhajo svoje ognjen strele in ustvarjajo z mladimi.

Več info > tukaj

December 13, 2022 koncerti

plesna predstava – glasba severa gjurin

____

23. november 2022
Anton Podbevšek teater, NM

“priznati neznosno. ljubim te.”

Vabljeni na še eno ponovitev sodobne plesne predstave, ki prepleta igro, glasbo ter ples. Zgodba predstave se je oblikovala skozi pogovore in pripovedi žensk, ki jim je skupen le kraj, v katerem živijo. Nekatere so pribežale zaradi vojne, druge v iskanju boljšega življenja, tretjim nikdar ni bila dana možnost izbire. Vsaka izmed njih nosi svojevrstno izpoved o hrepenenju, bolečini, izgubi in, seveda, ljubezni.

November 18, 2022 koncerti

POGOVORNI VEČER

_____

21. november 2022
Anton Podbevšek teater, NM

“PRIZNATI NEZNOSNO LJUBIM TE”

Vabljeni na pogovorni večer na temo ljubezni z ustvarjalkami predstave Priznati neznosno. Ljubim te., ki se bo novomeškemu občinstvu predstavila 23. novembra v Anton Podbevšek Teatru. Osnovna nit pogovora je zastavljena na preprostem vprašanju »Kaj misliš o ljubezni?«. Pogovor bo vodila Klavdija Kotar, lahko pa boste prisluhnili tudi glasbi Severe Gjurin.

November 18, 2022 koncerti

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

____ 

20. NOVEMBER 2022
SELE, AVSTRIJA

120. OBLETNICA KPD Planina Sele

Vabljeni na odprt dogodek, da skupaj počastimo 120. obletnico delovanja enega najstarejših društev na Koroškem. Se vidimo čez mejo v Farnem domu Sele (Sele – Cerkev / Zell Pfarre). Severa bo nastopila z zasedbo Blaz Celarec, Žiga Golob, Uroš Rakovec in Dejan Lapanja. Skupaj s čudovitim pevskim zborom MePZ Sele in ostalimi nastopajočimi bomo proslavili in dvignili pesmi in kozarce.

Povezava > TUKAJ

November 18, 2022 koncerti

23. november 2022

Anton Podbevšek Teater, NM

“PRIZNATI NEZNOSNO. LJUBIM TE.”
PLESNA PREDSTAVA – GLASBA SEVERA GJURIN

S plesno predstavo gostujejo v ATP-ju v Novem mestu, ki je kot nalašč za takšne na moči in lepoti zgrajene uprizoritve. Pričetek ob 20h.

Povezava > tukaj

November 9, 2022 koncerti

29. OKTOBER 2022
Španski borci, LJ

“PRIZNATI NEZNOSNO. LJUBIM TE.”
PLESNA PREDSTAVA – GLASBA SEVERA GJURIN

Vabljeni na še eno ponovitev sodobne plesne predstave, ki prepleta igro, glasbo ter ples. Začetek ob 20h. Najverjetneje zadnja ponovitev v Ljubljani, zato še posebej vabljeni.

Povezava > tukaj

November 9, 2022 koncerti

10. oktober 2022
Klub cankarjevega doma

PODELITEV NAGRAD MIRA – SEVERA GJURIN IN DEJAN LAPANJE

Slavnostna podelitev nagrade mira si lahko pridete pogledati v Klub Cankarjevega doma ob 19h, kjer bosta nastopila tudi Severe s kitaristom Dejanom, s katerim sodeluje že vrsto let. na podelitvi nagrade mira. Nagrado mira podeljuje ženski odbor Slovenskega centra PEN slovenskim ustvarjalkam za izjemne dosežke na področju literarnega ustvarjanja in premišljevanja o literaturi in kulturi. Vabljeni, da se skupaj poklonimo ustvarjalkam in počastimo letošnjo nagrajenko.

Povezava > tukaj

October 14, 2022 koncerti

3.-4. OKTOBER 2022
ŠPANSKI BORCI, LJ

“PRIZNATI NEZNOSNO. LJUBIM TE.”

PLESNA PREDSTAVA – GLASBA SEVERA GJURIN

Čudovit spoj sodobnega plesa, govorjene besede in glasbe. Polna vizualne estetike, polna miline in bolečine. Plesna predstava katere idejno zasnovo in koreografijo je ustvarila izvrstna plesalka in koreografinja Rosana Hribar. Zgodbo ponazarjajo in ustvarjajo priznane plesalke Urša Rupnik, Patricija Crnković in Tina Habun, in igralka Barbara Krajnc Avdić, glasbena matrica je vzeta iz albuma Časovne skice (Severa Gjurin in Borut Činč), avtorsko glasbo pa prispeva Severa Gjurin, ki v predstavi tudi nastopa. Pričetek ob 20h. Vabljeni!

Vstopnice > tukaj

September 29, 2022 koncerti

23.9.2022
piran

Severa Gjurin in Dejan Lapanja – Festival Obzidja Piran

Severa bo nastopila v duetu z Dejanom na Glasbeno umetniškem festivalu Obzidja v petek 23.9. ob 21. uri v parku pod Piranskim obzidjem.

Koncert zaradi bolezni odpade

September 22, 2022 koncerti

17. september 2022
cankarjev dom, Ljubljana

Gal Gjurin – Priveži se name – Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana

Gostji: Veronika Charnley, Severa Gjuin

Tradicionalno se Gal vrača v Cankarjev dom, kjer je uprizoril že veliko bogatih glasbenih koncertov. Tokrat prihaja s svežim slovenskim in kanadskim repertoarjem. In z zasedbo, ter gostjama kanadčanko Veronico Charnley in Severo Gjurin.

Več o koncertu > tukaj

May 9, 2022 koncerti

6. september 2022
SiTi teater, Ljubljana

Severa Gjurin z zasedbo – SiTi Teater, Letni oder

Po daljšem premoru se na oder SiTi Teatra vrača milozvočna Severa Gjurin. Njena glasba, ki jo v veliki meri ustvarja skupaj z bratom Galom Gjurinom, nas navdihuje že dobro desetletje. Skoraj zimzelene so njune uspešnice Kadar sva sama, Kjer je toplo, Čakam, Kakor da se nič ni zgodilo… Severa nas bo svojim mehkim glasom, odetim v akustični, nekoliko analogni zvok, tokrat prvič začarala v poletnem ambientu pod zvezdami, kjer bo nastopila z vrhunsko zasedbo v sestavi Žiga Golob (kontrabas), Dejan Lapanja (kitara), Uroš Rakovec (kitara) in Blaž Celarec (bobni in tolkala). Sprehajali se bodo med jazzom, popom, rockom in nas kljub strastnemu, drznemu in dinamičnemu zvoku vedno znova umirili in obrnili k sebi. Pustite se zazibati v čarobni večer avtorske glasbe ter svobodnega prepletanja melodij in občutkov.

Več > tukaj

May 9, 2022 koncerti

27. avgust 2022
Kgb, maribor

SEVERA IN GAL GJURIN – KGB, MARIBOR

Brat in sestra, dve identiteti, ki čarata vsaka zase in skupaj tvorita pristno glasbeno zgodbo, prihajata zopet v KGB. Skozi poetično večglasno petje, intimne aranžmaje in ob spremljavi kitar nas bosta zazibala v doživetje izvirne slovenske avtorske glasbe.

Rezervacija vstopnic in več informacij > tukaj

Koncert zaradi vremena odpade

May 9, 2022 koncerti

20. AVGUST 2022
ŠENTJERNEJ

severa in gal gjurin – šentjernej

Gal in Severa prihajata na glavni trg v Šentjerneju na pravo pošteno poletno rajanje, v šotoru na prireditvenem prostoru ob KCPT. Prihajata z imenitno zasedbo: Jean Markič na klaviaturah, Dejan Hudoklin na basu, Nina Pečar na violini in brenkalih, Leon Žunec na kitarah in Tomi Tomc na bobnih.

Več o dogodku > tukaj

May 9, 2022 koncerti

18. avgust 2022
škofja loka

Severa in Gal Gjurin, gost Domen Gracej – Večer na terasi – Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka

Vabljeni na čudovito teraso Škofjeloške knjižnice na duetni koncert, poetičnega večglasja in akustičnih kitar. Festival zaključujeta Severa in Gal, dve identiteti, ki čarata vsaka zase, njun skupni nastop pa zagotavlja posebno in čustveno doživetje.
Na topli avgustovski četrtek vas bosta ponesla v večer avtorske glasbe, kot gost se jima bo pridružil Domen Gracej, znan trobentač, avtor in producent mlajše generacije, uspešen v klasičnih in popularnih vodah, ki bo h koncertu doprinesel prav posebno dimenzijo Graceja.

Več > tukaj

May 9, 2022 koncerti

17. avgust 2022 ob 21.00
Celjski grad, celje

Gal in Severa Gjurin – GRAJSKI VEČER

Vabljeni na prelep grajski poletni večer S Severo in Galom Gjurinom v romantičen, zapeljiv, mogočen, temačen, strašljiv Stari grad v Celju.

Več > tukaj

May 9, 2022 koncerti

10. avgust 2022
KOPER

SEVERA IN GAL GJURIN – Poletje z biseri – Capodistriasov trg / Piazza Kapodistrias – Koper

Gal in Severa se z veseljem zopet vračata na festival Poletje z biseri v Koper. Tokrat sta tretjič povabljena v goste, prihajata z razširjeno zasedbo in polna sveže energije in tudi melodij. Vabljeni v sredo ob 21h v Koper.

Več > tukaj

May 9, 2022 koncerti

28. julij 2022
GRAD STRMOL, CERKLJE NA GORENJSKEM

SEVERA IN GAL GJURIN – GRAD STRMOL

Severa in Gal Gjurin vas bosta tokrat popeljala skozi repertoar njunih nežnih in liričnih uspešnic pod zvezdnim nebom v prečudovitem vrtu gradu Strmol.

Vstopnice: Kavarna Strmol na posestvu Strmol & Info točka parka Brdo pri Kranju. Vsa prodajna mesta Eventim > tukaj.

May 9, 2022 koncerti

26, julij 2022
tržič

Severa in Gal Gjurin – Poletna torkanja, Mestno jedro Tržiča – Tržič

Zajemite poletje z veliko žlico in razvajajte brbončice ter ušesa v tržiškem starem mestnem jedru. Severa in Gal prihajata v Tržič s svojo zasedbo in vas bosta zazibala v noč, razigrano in umirjeno, dinamično in romantično, z avtorsko glasbo in veselim nabojem.

Več > tukaj

May 9, 2022 koncerti

14. julij 2022 ob 19h
Kobarid, prireditveni prostor

KOBARID UP FEST – ANIKA HORVAT – GOSTJA SEVERA GJURIN

Vabljeni v četrtek na Up Fest v Kobarid, kjer bomo počastili moč muzike! Zmagovalka letošnjih Melodij morja in sonca Anika Horvat, gostja Severa Gjurin in mlade pevke in pevci pod imenom Posoški upi bomo prepevali dobro domačo avtorsko glasbo.

Več o koncertu > tukaj

May 9, 2022 koncerti

8. julij 2022, 21:00
muzejski vrtovi, novo mesto

Severa Gjurin z zasedbo – Festival novomeško poletje, muzejski vrtovi

Ne zamudite otvoritve Festivala novomeško poletje, kjer vas bo Severa Gjurin z zasedbo zazibala v večer kakovostne avtorske glasbe. Svobodno prepletanje glasbil ter milozvočnega glasu bo zaživelo v atmosferi romantičnih Muzejskih vrtov pod žametnim zvezdnatim nebom poletnega večera.

Vstopnice si zagotovite > tukaj

May 9, 2022 koncerti

12. maj 2022
KOSOVELOVA DVORANA, SEŽANA

SEVERA IN GAL GJURIN, kosovelova dvorana, Sežana

Severa in Gal Gjurin tokrat nastopata v Sežani z akustičnim zvokom, na kitarski osnovi in osnovi preprostega človeškega glasu. Vabljeni v Sežansko Malo dvorano na poseben, intimen nastop dveh entitet, ki čarata vsak zase, njun nastop pa je zagotovljeno vedno posebno in čustveno doživetje. Obeta se vokalni večer dobre avtorske glasbe.

Nakup vstopnic > tukaj

May 9, 2022 koncerti

25. – 30. december 2021, Postojnska jama

Severa Gjurin, Žive jaslice v Postojnski jami

Na tem posebnem doživetju v Postojnski jami, Severa izvaja pesem Sveta noč, ki ravno letos praznuje 150. obletnico prepesnitve v slovenščino. Poleg nje vas bo na tem pravljičnem potovanju skozi jamo pospremilo še več kot 100 nastopajočih, ki vam bodo skozi glasbo in prizore razkrivali svetopisemsko zgodbo. Videli boste lahko 16 prizorov na 5 kilometrski trasi skozi jamo.

Vstopnice so zaradi razmer omejene. Lahko jih kupite na tej povezavi: https://bit.ly/3ppkGnV

 

December 25, 2021 koncerti

22. september 2020, ob 20:00

klub cd, ljubljana

severa, klub cankarjevega doma, ljubljana

Zaradi izrednega zanimanja in omejenega števila vstopnic vabimo na DODATNI KONCERT, ki bo v znamenju PREDSTAVITVE NOVE PLOŠČE z naslovom: “Ali je še kaj prostora?”.
Severa Gjurin, slovenska pevka in kantavtorica, vabi tja, kjer se zemlja odpira proti dnu, v nežne sobane naše duše, občutljivost za lepoto in sočloveka. Glasbeno vez z bratom Galom, ki nam jo odpreta na odru, kjer je toplo, sta pred leti v projektu Sozvočje v triu našla z Blažem Celarcem. Povejte svojim doma, da jim je uspelo z Dejanom Lapanjo, Urošem Rakovcem in Žigo Golobom, saj bodo ponovno vsi skupaj, tam, kjer se temne gore lomijo na pol. V prvem koncertu jesenskega cikla Mala terasa bodo raziskali Ali je še kaj prostora? za nove avtorske pesmi, koncertne posnetke in še neizdane pesmi na novi Severini plošči.
Nakup vstopnic tukaj:
https://www.cd-cc.si/kultura/glasba/severa-gjurin

August 24, 2020 koncerti

11. september 2020, ob 20:00
Lutkovno gledališče, Maribor

Severa in Gal Gjurin, Maribor

DODATNI KONCERT bo na odprtem (open air) v čudovitem Minoritskem samostanu v Mariboru s pričetkom ob 20h. Nastopila bosta s soustvarjalcema in prijateljema Neža Pavlovič na basu in Danijel Bogataj na kitari, violini in z glasom.
Več na povezavi > tukaj.

August 24, 2020 koncerti

9. SEPTEMBER 2020, OB 20:30
GRAD KHISLSTEIN, KRANJ

SEVERA IN GAL GJURIN, gost DANIJEL BOGATAJ, KRANJ

Koncert bo na odprtem (open air) v sklopu glasbenih večerov pod grajsko lipo ob gradu Khislstein v Kranju.
Več na povezavi > tukaj.

Koncert Severe in Gala Gjurina v gradu Khislstein v Kranju je prestavljen iz 26. 8. na sredo, 9. 9. 2020. Že kupnjene vstopnice so veljavne tudi za novi termin. V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti pošljite zahtevek za vračilo na mail: info@eventim.si. Vračilo kupnine bo možno od 26. 8. 2020 do 2. 9. 2020. Dodatne informacije o vračilu vstopnic tukaj: http://bit.ly/VisitKranjNujnaObvestila

August 24, 2020 koncerti

01. september 2020, ob 20:00
Klub CD, Ljubljana

Severa, Klub Cankarjevega doma, Ljubljana

Koncert v Klubu CD bo v znamenju PREDSTAVITVE NOVE PLOŠČE z naslovom: “Ali je še kaj prostora?”. Severa Gjurin, slovenska pevka in kantavtorica, vabi tja, kjer se zemlja odpira proti dnu, v nežne sobane naše duše, občutljivost za lepoto in sočloveka. Glasbeno vez z bratom Galom, ki nam jo odpreta na odru, kjer je toplo, sta pred leti v projektu Sozvočje v triu našla z Blažem Celarcem. Povejte svojim doma, da jim je uspelo z Dejanom Lapanjo, Urošem Rakovcem in Žigo Golobom, saj bodo ponovno vsi skupaj, tam, kjer se temne gore lomijo na pol. V prvem koncertu jesenskega cikla Mala terasa bodo raziskali Ali je še kaj prostora? za nove avtorske pesmi, koncertne posnetke in še neizdane pesmi na novi Severini plošči.
Več na povezavi > tukaj.

August 24, 2020 koncerti

13. AVGUST 2020, OB 20:30
TRG SVOBODE, KOBARID

SEVERA IN GAL GJURIN Z GOSTI, KOBARID

Koncert bo na prostem (open air) na Trgu svobode v Kobaridu s pričetkom ob 20:30 uri.
Skupaj s Fundacijo Poti miru in Kobariškim muzejem bodo izvedli tradicionalni avgustovski Koncert miru. Koncert bosta pričarala Gal in Severa Gjurin.

July 24, 2020 koncerti

07. AVGUST 2020, OB 20:00
SHOTS, SLOVENJ GRADEC

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO, SLOVENJ GRADEC

Za peto obletnico festivala prirejajo prav poseben koncert, ki bo potekal v drugem večeru Festivala kratkega filma SHOTS. Vstop je prost, prične pa se ob 20h.
Več na povezavi > tukaj.

July 24, 2020 koncerti

04. AVGUST 2020, OB 20:00
LUTKOVNO GLEDALIŠČE MARIBOR

SEVERA IN GAL GJURIN, MARIBOR

Koncert bo na odprtem (open air) v čudovitem Minoritskem samostanu v Mariboru s pričetkom ob 20h.
Več na povezavi > tukaj.

July 23, 2020 koncerti

01. AVGUST 2020, OB 20:30
FESTIVAL ARSANA, ORMOŽ

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO, GOST GAL GJURIN

Letošnji Festival Arsana se bo odvijal na večih lokacijah, Severo pa so povabili na butičen in čaroben Ormoški oder. Ob 20:30 bodo Severa Gjurin z zasedbo štirih glasbenikov in gostom bratom Galom Gjurinom nastopili v Grajski pristavi Ormož.
Več o koncertu > tukaj.

July 23, 2020 koncerti

25. JULIJ 2020, OB 20:00
KULTURNI DOM LENDAVA

SEVERA IN GAL GJURIN Z ZASEDBO, LENDAVA

Koncert bo na odprtem (open air) v Gledališčni koncertni dvorani s pričetkom ob 20h.

Več na povezavi > tukaj.

July 23, 2020 koncerti

23. JULIJ 2020, OB 20:30
LARGO PRI ŠPINI, IZOLA

SEVERA IN GAL GJURIN, IZOLA

Butični koncert bo v Izolski Ljubljanski ulici s pričetkom ob 20:30.

July 23, 2020 koncerti

03. JULIJ 2020, OB 21:00
PRIREDITVENI PROSTOR, MEDVODE

SEVERA GJURIN S SPREMLJEVALNO ZASEDBO, MEDVODE

Severa Gjurin je s spremljevalno zasedbo nastopila na Slavnostni seji in podelitvi priznanj občine Medvode. Predvsem je bil dogodek posvečen naši imenitni antropologinji dr. Branislavi Sušnik, ki je bila rojena v medvodah, na bolje pa je spreminjala svojo okolico tudi na drugem koncu sveta, v Paragvaju. Tam ima svojo ulico, znamko, pri nas pa spominsko obeleže zdaj ob 100-letnici njenega rojstva. Več o njej si lahko preberete > tukaj.

July 3, 2020 koncerti

23. JUNIJ 2020, OB 7:30
VAL 202 V ŽIVO

SEVERA GJURIN IN RUNJOE, VAL 202

Koncert Severe in Ranjoeta (Sergej Randželović) v jutranjem programu Vala 202 ob 7:30 zjutraj. Drugi del si lahko poslušate in ogledate na naslednjih Youtube povezavah:
Žuljenje j krampjir”  & “Wada j za pet
Jug”  & “Kakor da se nič ni zgodilo

June 23, 2020 koncerti

18. JUNIJ 2020
GLAVNI TRG, SLOVENJ GRADEC

SEVERA IN GAL GJURIN, SLOVENJ GRADEC

Sestra in brat sta v goste povabila znanega trobentača Domna Graceja s katerim sodelujeta že več kot desetletje in je tudi sam s Koroške pokrajine. Akustičen zvok so obogatili tudi gostje godalni Trio Rogina. Koncert je bil zaradi dežja odpovedan. Nadomestni termin se išče ini še ni jasen. Se je pa spontano odvil v istem dnevu koncert na ulici čez cesto in v lokalu Ars v Slovenj Gradcu. Posnetek celotnega koncerta si lahko ogledate na FB, kjer sta ga Severa in Gal vsak na svojem portalu prenašala v živo > live stream.

June 18, 2020 koncerti

12. JUNIJ 2020
KULTURNI DOM, CERKNICA

SEVERA IN GAL GJURIN, CERKNICA

Koncert bratsko-sestrskega dua na Slavnostni seji in podelitvi priznanj občine Cerknica.
Sejo in celotni koncert si lahko ogledate > tukaj.

June 12, 2020 koncerti

06. marec 2020, ob 19:30
Kulturni center Laško

Foto: Jana Furman

Severa in Gal, koncert v Laškem

Severa in Gal Gjurin bosta nastopila z akustičnim zvokom. Poseben večer, ki ga bosta zaznamovala z liričnostjo in avtorsko glasbo. Nastopila bosta sama – dva glasova pa bosta dopolnila z zvokom akustične zasedbe.

Vstopnice in informacije so na voljo > tukaj.

 

March 5, 2020 koncerti, novicke

27. FEBRUAR 2020, OB 20:30
KLUBAR, KRANJ


Foto: Jana Furman

SEVERA IN GAL

Koncert je zaradi bolezni iz 8.2., prestavljen na 27.2.2020.
Za konec tradicionalnega Prešernovega smenja v Kranju je pravi trenutek za umirjen kulturen koncert. V prijetnem domačem ambientu nas bosta Gal in Severa popeljala čez njuno celotno glasbeno ustvarjanje.

Vstopnice in informacije so na voljo > tukaj.

 

January 31, 2020 koncerti, novicke

19. JANUAR 2020
SNG DRAMA, LJUBLJANA

Foto: Jana Furman

SEVERA IN GAL – ZOPET V SNG DRAMA (2. koncert)

V januarju koncert Severa Gjurin & Gal Gjurin.
Kot v lanskem ciklu tudi tokrat z zasedbo in prav za to priložnost zasnovanim godalnim kvartetom.
Zasedbo sestavljajo prizanani glasbeniki predvsem mlajše generacije: Jean Markič, Nina Pečar, Danijel Bogartaj, Jure Maček, Nada Barle, Domen Gracej, Azra Đukič, Vital Jurca …
Se vidimo 12. januarja 2020!
Vstopnice kmalu v prodaji.
https://www.drama.si/o-drami/drama_akustika

December 30, 2019 koncerti, novicke

12. JANUAR 2020
SNG DRAMA, LJUBLJANA

Foto: Jana Furman

SEVERA IN GAL – ZOPET V SNG DRAMA (1. koncert)

V januarju koncert Severa Gjurin & Gal Gjurin.
Kot v lanskem ciklu tudi tokrat z zasedbo in prav za to priložnost zasnovanim godalnim kvartetom.
Zasedbo sestavljajo prizanani glasbeniki predvsem mlajše generacije: Jean Markič, Nina Pečar, Danijel Bogartaj, Jure Maček, Nada Barle, Domen Gracej, Azra Đukič, Vital Jurca …
Se vidimo 12. januarja 2020!
Vstopnice kmalu v prodaji.
https://www.drama.si/o-drami/drama_akustika

November 15, 2019 koncerti, novicke

11. DECEMBER 2019, OB 19:00
GLEDALIŠČE PARK, MUR.SOBOTA

Foto: Jana Šnuderl

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO
ZA GLASBENI ABONMA IN IZVEN

Vabljeni na večer avtorske glasbe Severe Gjurin z zasedbo v sredo, 11. decembra 2019 ob 19 uri v Gledališče Park Murska Sobota.
Kot so zapisali na njihovi uradni strani: Na oder Gledališča Park prihaja glasbenica z veliko začetnico – Severa Gjurin. Njen izjemni glas spremlja kvartet odličnih prekaljenih glasbenikov. Severa Gjurin – glas, Dejan Lapanja – kitara, Žiga Golob ­– kontrabas, Uroš Rakovec – kitara, Blaž Celarec – bobni.
Se vidimo 11. decembra 2019!
http://www.zkts-ms.si/kultura/vecer-avtorske-glasbe-severa-gjurin-z-zasedbo

November 15, 2019 koncerti, novicke

29. NOVEMBER, ob 17h
Bled, jezerska promenadasevera gjurin drama akustika

Foto: Jana Šnuderl

Prižig lučk s koncertom Severe Gjurin z akustično zasedbo

Vabljeni na prižig lučk s koncertom Severe Gjurin z akustično zasedbo.
Severa Gjurin tokrat prihaja na Bled z zasedbo in z akustičnim zvokom. Z dvema prepoznavnima kitaristoma, Uroš Rakovec in Dejan Lapanja, in legendarnim Žigom Golobom na kontrabasu, se boste podali v večer pravljičnih luči in blago-zvočnega podajanja avtorske glasbe. Mirna vokalna manira, minimalizem in hkrati dinamika v glasbi, so njen in njihov način, ki je za decembrski hrušč ravno pravšen protipol. Severa Gjurin in zasedba so zavezani dani obliki pesmi, besedilu, avtorju in hkrati vedno puščajo pot neskončnim možnostim – improvizaciji, kot glavnemu gibalu glasbe.

November 14, 2019 koncerti, novicke

21. Oktober 2019, ob 20:00
SiTi Teater BTC, Ljubljana

 

Severa Gjurin z zasedbo – SiTi Teater

Dodatni koncert!
V SiTi Teater v Ljubljani se vrača Severa Gjurin z zasedbo, s katero zadnja leta nastopa. Žiga Golob na basu in kontrabasu, Uroš Rakovec in Dejan Lapanja na kitarah ter Blaž Celarec na bobnih in tolkalih.
Foto: Ksenija Mikor
Več na >povezavi<.

October 8, 2019 koncerti, novicke

10. Oktober 2019, ob 20:00
SiTi Teater BTC, Ljubljana

 

Severa Gjurin z zasedbo – SiTi Teater

V SiTi Teater v Ljubljani se vrača Severa Gjurin z zasedbo, s katero zadnja leta nastopa. Žiga Golob na basu in kontrabasu, Uroš Rakovec in Dejan Lapanja na kitarah ter Blaž Celarec na bobnih in tolkalih.
Foto: Ksenija Mikor
Več na >povezavi<.

September 7, 2019 koncerti, novicke

14. avgust 2019, ob 20:30
KamFest Kamnik

Severa Gjurin & Dejan Lapanja in Uroš Rakovec (večer kitarsko-vokalne blagozvočnosti)
KamFest Kamnik – Samostanski oder

Severa Gjurin se tokrat predstavlja v kitarski maniri z dvema prepoznavnima kitaristoma v večeru, ki napoveduje mirno vokalno maniro, minimalizem in preplet treh kitarskih karakterjev. Zavezani so obliki, pesmi, besedilu in hkrati možnostim iti povsem drugam. Severa sodeluje z Urošem Rakovcem in Dejanom Lapanjo tudi sicer, tokrat pa se ekskluzivno poslužujejo minimalističnega zvočnega pristopa. Vabljeni v večer avtorske glasbe in kitarsko-vokalne blagozvočnosti.
Več na >povezavi<.

August 6, 2019 koncerti, novicke

15. maj 2019, ob 19:30
Murska Sobota
Gledališče Park
severa gjurin drama akustika

Severa Gjurin z zasedbo
Gledališče Park, Murska Sobota

Severa Gjurin z zasedbo.

KONCERT JE ODPOVEDAN.

April 15, 2019 koncerti, novicke

16. december 2018, ob 19h
SNG Drama Ljubljana

Severa in Gal Gjurin – SNG Drama Ljubljana

Severa in Gal Gjurin prihajata 16. decembra v SNG Dramo. Večer glasov, avtorske glasbe, liričnosti in pestrih zvočnih slik – od minimalizma do bogatih prepletov elementov glasov,
brenkal, godal, pihal. Severa & Gal z bandovsko zasedbo ter ekskluzivni godalni kvartet. Kot nalašč za pravljični ambient Drame in za njen cikel Akustika.
Več na >povezavi<. Vstopnice na >povezavi<.
Foto: Jana Furman

Sestava zasedbe:
Severa Gjurin – glas, kitara
Gal Gjurin – glas, kitare, klavir
Nina Pečar – violina
Vital Jurca – kitare, brenkala
Boštjan Copek – kontrabas
Domen Gracej – trobenta
Jean Markič – klavir, harmonika, orgljice
Nada Barle – saksofon
Jure Maček – bobni, tolkala
Blaž Celarec – bobni, tolkala
Godalni kvartet:
Laura Bartelj – violina
Aleksander Rogina – violina
Luka Dukarič – viola
Valentin Rogina – violončelo

August 13, 2018 koncerti, novicke

25. avgust 2018, ob 20h
Skrito dvorišče, Murska Sobota

Severa Gjurin & Gal Gjurin + gost Domen Gracej

Na Skritem dvorišču se bosta Severa & Gal predstavila z dolgoletnim prijateljem, akademskim trobentačem Domnom Gracejem.
Več na >povezavi<.

August 13, 2018 koncerti, novicke

22. avgust 2018, ob 20:45
Lapidarij za palačo Belgramoni Tacco, Koper

Severa Gjurin & Gal Gjurin

Akustičen koncert v duetu.
Čudovit ambient starega koperskega atrija.
Več na >povezavi<.

August 13, 2018 koncerti, novicke

21. avgust 2018
Tobačna ulica, Ljubljana

Gal Gjurin – UD Festival
(Gostja Severa Gjurin in drugi)

Kot že vsako leto odkar se odvija festival Urbano dejanje, se tudi tokrat ne odvil brez Gala in Severe Gjurin.
Več na >povezavi<.

August 13, 2018 koncerti, novicke

3. Julij 2018, ob 20h
Hiša Slamič Ljubljana

Koncert Severa Gjurin z zasedbo – Hiša Slamič Ljubljana

Vabljeni v Hišo Slamič, Kersnikova ul.1, 1000 Ljubljana.
Dodatni koncert bo na terasi Kavarne Slamič ob 20h.
Več na > povezavi <

June 26, 2018 koncerti

28. Junij 2018, ob 20h
Hiša Slamič Ljubljana

Koncert Severa Gjurin z zasedbo – Hiša Slamič Ljubljana

Vabljeni v Hišo Slamič, Kersnikova ul.1, 1000 Ljubljana.
Koncert bo v Rdeči dvorani Slamič ob 20h.
Več na > povezavi <

June 26, 2018 koncerti

21. julij 2018
PTUJ, minoritski samostan

NASTOP SEVERE GJURIN NA FESTIVALU ARSANA

Vabljeni na festival Arsana, ki se vsako leto odvija v prekrasnem Minoritskem samostanu sv. Petra in Pavla na Ptuju. Nastoplili bodo: Papir, Patetico, Pliš, Bilbi in gostja Severa Gjurin.
Konceptualni koncert “Večer nove popevke” se je prvič zgodil marca leta 2010 v SNG v MB. Takrat so tudi Severa Gjurin in takratni Prapapir izvedli med drugimi pesmimi tudi premierno predstavitev skupaj ustvarjene pesmi “Mlini in vetrovi” – link pesmi: https://www.youtube.com/watch?v=mQOUAqhnRn0

 

Več o koncertu in vstopnicah: https://www.facebook.com/events/142377396582077/

Vabljeni na Festival Arsana 2018.

March 15, 2018 koncerti, Uncategorized

20. april 2018, ob 20h
Kuturni dom Krško

KONCERT Severa Gjurin z zasedbo

Po decembrskih in januarskih koncertih v SNG Drama Ljubljana se Severa Gjurin z zasedbo vrača v koncertno dogajanje. Tako vabljeni 20. aprila 2018 ob 20h v Kulturni dom Krško, kjer bodo v okviru cikla ARSonica 2018 nastopili v zdaj že znani sestavi dveh kitaristov Uroša Rakovca in Dejana Lapanje, Blaž Celarec na bobnih, basist Žiga Golob in Severa Gjurin z glasom in občasno kitaro. Večer avtorske glasbe in pop-rock-jazz maniri svobodnejšega prijema.

Več informacij o koncertu na tej povezavi

March 15, 2018 koncerti, Uncategorized

8. marec 2018, ob 18h
Kult. dom Trebnje

KONCERT Severa & Gal Gjurin & Miha Kraker

Krajevna skupnost Trebnje vsako leto ob mednarodnem dnevu žena, svojim krajankam in njihovim spremljevalcem pripravi prireditev s skrbno izbranim programom, letos vas bodo v večer avtorske glasbe odeli Severa & Gal Gjurin in Miha Kraker.

 

Več na: https://m.mojaobcina.si/trebnje/dogodki/ob-dnevu-zena–koncert-severa-in-gal-gjurin.html

Vabljeni v KD Trebnje.

28. FEBRUAR 2018
Kult. dom Pirniče

DOBRODELNI KONCERT SEVERA GJURIN & MIHA KRAKER

Barka je društvo za pomoč osebam z motnjo v duševnem razvoju s krasno izpeljanimi idejami o dejavni pomoči. Vsebino in srčen naboj skupnosti je čudovito viden v kratekem pripsevku v Tedniku (47:27 minuta): http://4d.rtvslo.si/arhiv/tednik/174396638

 

Skupnost Barka v letošnjem letu praznuje 21. letnico delovanja (prav v mesecu februarju). Tako se je ponudila priložnost, da se pripravi dobrodelni koncert. Vabljeni v Kulturni domu v Pirničah (Medvode, Lj.), kjer bodo ob 19 uri nastopili: Severa Gjurin & Miha Kraker, skupina Hozentregarji in skupina Kranjci.

 

Več na: http://www.domzale.si/dogodek/123834

Se vidimo v KD Pirniče.

7. januar 2017
ljubljana, SNG DRAMA

DODATNI KONCERT, SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

Zaradi izrednega zanimanja za koncert v ljubljanski drami, vsem tistim, ki kart niso dobili decembra, ponujamo, da se s Severo in zasedbo podružite januarja.

Več o koncertu: http://www.drama.si/repertoar/delo?id=2165

 

Nakup vstopnic tukaj: povezava

November 27, 2017 koncerti, koncerti arhiv, Uncategorized

17. december 2017
LJUBLJANA, SNG DRAMA

KONCERT Severa Gjurin z zasedbo – drama akustika

Kot pred leti, se Severa z zasedbo vrača v pravljični zdaj že tudi koncertni prostor Drame. Z zasedbo Dejan Lapanja, Blaž Celarec, Uroš Rakovec in Žiga Golob vas bodo popeljali v večer avtorske glasbe z njim lastno mero improvizacijskega duha in tenkočutnega, pretežno akustičnega zvoka.

 

Več na tej povezavi

November 20, 2017 koncerti, koncerti arhiv, Uncategorized

19. november 2017 ob 19h
LJUBLJANA, CANKARJEV DOM

Severa Gjurin – nastop na 23. Gala koncert Radia Ognjišče

Tradicionalni Gala koncert Radia Ognjišče prirejajo ob obletnici začetka njihovega oddajanja, 28. novembra 1994, letos se bo odvijal v nedeljo 19. novembra ob 15. in 19. uri. Posebnost letošnjega programa je tudi zasnova in sicer bo vseh 18 izvajalcev spremljal Tamburaški orkester KUD Dobreč iz Dragatuša, ki pa prav letos slavi 20 let svojega dela.

Nastopili bodo: Severa Gjurin, Elda Viler, Anika Horvat, Zala Smolnikar, Barbara Hrovatin, Petra Stopar, Nuška Drašček, Eva Boto, Manca Hribar, Andreja Zakonjšek Krt, Oto Pestner, Matjaž Mrak, Marko Vozelj, Andrej Jerman, Isaack Palma, Primož Krt in Vokalna skupina Krila.
Severa in Tamburaški orkester KUD Dobreč so že sodelovali, zato si nadejajo ponovnega skupnega nastopa
.
Več o vstopnicah in koncertu tukaj: http://radio.ognjisce.si/sl/195/utrip/25422/

November 18, 2017 koncerti, koncerti arhiv, Uncategorized

16. november 2017
LJUBLJANA, KAVARNA SPUTNIK

NASTOP SEVERE GJURIN NA 6. DOBRODELNEM KABARETU ZA ZAPUŠČENE ŽIVALI – LAJKA

V ljubljanski Kavarni Sputnik se bo odvil šesti dobrodelni kabaret za pomoč zapuščenim živalim, ki ga organizira prostovoljno društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka.

 

Nastopajo: Adi Smolar, RAIVEN, Petra Ambož, Severa Gjurin, plesalke plesne šole Alje Shaar, N’toko in Tretji kanu.

 

Več o društvu na njihovi spletni strani: http://lajka.org

November 15, 2017 koncerti, koncerti arhiv, Uncategorized

10. NOVEMBER 2017
PIVKA, DVORANA SKALA

ANA PUPEDAN – VELIKI KONCERT Z GOSTI OB 25-OBLETNICI – GOSTJA SEVERA GJURIN

Ana Pupedan, četverec iz Pivke in eden najbolj pristnih rock bendov v pravem pomenu besede pri nas, obeležujejo 25-letnico delovanja. Za to priložnost bodo v goste prišli Severa Gjurin, Jani Kovačič (Modri Jani), Rudi Bučar, Klemen Klemen, Recycleman, Drago Mislej Mef, Zoran Predin, Slavko Ivančič, Borut Marolt (Niet), Grega Skočir (Big Foot Mama), Medea Novak, Davorin Bešvir (Pridigarji) in še kdo.

 

Več info o kartah na FB dogodku koncerta: https://www.facebook.com/events/124931841549356/
Ana Pupedan uradna FB stran: https://www.facebook.com/anapupedan/

A

October 27, 2017 koncerti, Uncategorized

28. oktober 2017 ob 20h
Ljubljana, Cankarjev dom, gallusova dvorana

KONCERT Gal Gjurin: Moč jeseni

Ob koncertu, ki zabeležuje tudi njegovo 18-letnico delovanja, bodo izdane tri nove plošče, ki nosijo naslove “Zemlja”, “Veter” in kot nadaljevanje “Temna godba 2.0”.

 

Kot se dogodku pritiče, se že kujejo posebnosti: Tako bosta Severa in Gal ob tej priložnosti izvedla nekaj avtorskih in že usidranih pesmi, kot je Kadar sva sama, odigrane pa bodo točno na tiste inštrumente, na katere jih je bil Gal pred leti napisal.

 

Sveže skladbe si lahko zavrtite še pred koncertom:

 

Gostje na koncertu: Severa Gjurin, Tinkara Kovač in drugi…

Vstopnice s popustom: tukaj

October 8, 2017 koncerti, Uncategorized

27. oktober 2017
Ajdovščina, HIŠA MLADIH

koncert Severa Gjurin z zasedbo

Severa bo z zasedbo Dejan Lapanja, Blaž Celarec, Uroš Rakovec in Žiga Golob ponovno pohajkovala po Ajdovskem koncu. V Hiši Mladih bodo nastopili v petek 27. oktobra. Vabljeni.

Več na tem linku: http://www.mc-hisamladih.si/zabava_in_prosti_cas/2014111313512671/

October 8, 2017 koncerti, Uncategorized

30. SEPTEMBER 2017 ob 21h
Maribor, Wetrinsky dvor

KONCERT Severa Gjurin & Miha Kraker

V sodelovanju s kitaristom Miho Krakerjem vas na intimen koncertni večer vabiva v preplet glasov, kitar, avtorskih popevk in tistih spevov, ki so nas ganili že zdavnaj in za vekomaj ostajajo zelo osebni in vsakomur njegovi.

Več informacij si preberite na tej povezavi

Vstopnice: 10€, Klub Wetrinsky

September 21, 2017 koncerti, Uncategorized

29. SEPTEMBER 2017 ob 20h
KRANJ, LAYERJEVA HIŠA

Dobrodelni koncert Severa Gjurin & Miha Kraker

Na dobrodelnem koncertu, ki ga organizirajo štiri mlade zdravnice, za humanitarno-medicinsko odpravo v Ugando, bosta Severa in Miha namenila ves dobiček v podporo projektu. Kot akustični dvojec bosta Severa in Miha po svoje interpretirala marsikatere domače ali tuje skladbe, ki sta jih podredila svojemu lahkotnemu toplemu zvoku.

Cena vstopnic: 10€

Karte so na voljo v Layerjevi hiši v predprodaji ali na dan dogodka. Lahko jih rezervirate na: rezervacije@layer.si

September 21, 2017 koncerti, Uncategorized

8. september 2017
ŠMARTNO OB PAKI, MLADINSKI CENTER

KONCERT SEVERA GJURIN IN MIHA KRAKER

Severa in Miha nastopata v vokalno-kitarski postavi že dlje časa in tudi tokrat bosta svoj večer posvetila obiskovalcem v Mladinskem centru Šmartno ob Paki. Koncert se bo ob lepem vremenu odvijal na prostem. Vabljeni na večer avtorske glasbe in sproščenega vzdušja.

Več informacij:  tukaj

July 31, 2017 koncerti, Uncategorized

31.september 2017
LJUBLJANA, TIVOLSKA PROMENADA

KONCERT SEVERA GJURIN & MIHA KRAKER NA “PIKNIKONCERTU”

V parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade se poleti lahko vsak četrtek družite na Piknikoncertu, ki je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Severa in Miha bosta svoj koncert priredila publiki primerno in se posvetila najmlajšim glasbenim navdušencem.

Več o koncertu na povezavi: tukaj

July 31, 2017 koncerti, Uncategorized

25.avgust 2017 OB 20H
ŠKOFJA LOKA, KNJIŽNICA IVANA TAVČARJA

KONCERT SEVERA GJURIN & DEJAN LAPANJA – FESTIVAL PISANA LOKA

Letošnji največji škofjeloški festival bosta letos otvorila Severa in Dejan. V intimnem vzdušju terase nad knjižnico bo koncert zagotovo prijeten začetek deset dnevnega pestrega dogajanja v mestu.

Več o koncertu najdete na povezavi: tukaj

July 31, 2017 koncerti, Uncategorized

24. avgust 2017
LJUBLJANA

SEVERA GJURIN & ZASEDBA – KONCERT NA FORDOVEM DOGODKU

Več informacij o koncertu na uradnih straneh Forda.

July 31, 2017 koncerti, Uncategorized

8. avgust 2017 ob 20h
LJUBLJANA, KONGRESNI TRG

KONCERT SEVERA & ČEDAHUČI – FESTIVAL UD

Po lanskoletnem uspešnem nastopu se na oder Urbanega dejanja ponovno družno vračajo Čedahuči s Severo. Sedem dnevni festival spodbuja mlade glasbenike, dnevi pa se delijo po tematikah. Na ta dan: Lokalna glasba

Več o festivalu: tukaj

Vstopnice na voljo le na vhodu: 5 eur (po 19. uri)

July 30, 2017 koncerti, Uncategorized

7. AVGUST 2017
KRANJSKA GORA

NASTOP SEVERA GJURIN & DEJAN LAPANJA – OBČINSKI PRAZNIK V KRANJSKI GORI

Severa in Dejan bosta nastopila na občinskem prazniku občine. Zakaj si je Kranjska gora izbrala ravno ta datum za svoj praznik? Ker je leta 1985 na ta dan, Jakob Aljaž postavil svoj stolp na vrhu Triglava.

July 30, 2017 koncerti, Uncategorized

5. avgust 2017 ob 20h
Ankaran, plaža Valdoltra

KONCERT SEVERE Z ZASEDBO – Poletje v Ankaranu

Na kamniti plaži v Valdoltri se bodo preko morskih valov na festivalu poletje v Ankaranu, širile melodije Severe z zasedbo. Če boste ravno takrat kje v bližini na dopustu se preprosto usedite na brezplačni avtobus, ki vas bo popeljal na festivalsko prizorišče in uživajte.

Več o koncertu in lokaciji si preberite na povezavi: tukaj

July 30, 2017 koncerti, Uncategorized

8. april 2017 ob 22h
Ljubljana, ORTO BAR

SEVERA Z ZASEDBO NA ORTOFESTU

Orto bar je kot vsako leto, tudi letos gostitelj edinega celomesečnega klubskega glasbenega festivala v Sloveniji imenovanega Orto fest! Na dogodku bo nastopila Severa z zasedbo. Festival je vsako leto dobro obiskan, zato je odveč opomnik, da si čimprej zagotovite svoje mesto z nakupom vstopnice.

Več o koncertu na povezavi: http://www.orto-bar.com/orto-fest/orto-fest-2017-severa-gjurin-slo

March 19, 2017 koncerti

5. april 2017 ob 19h
Slap ob Idrijci, Kosmačeva domačija

SEVERA GJURIN – SOZVOČJE PRIMORSKE

Sozvočje Primorske povezuje že uveljavljene in edinstvene kulturne in naravne znamenitosti z območij Cerknega, Idrije in Tolmina, z največjimi slovenskimi glasbeniki in poeti.

Severa bo nastopila na Kosmačevi domačiji. Festival Sozvočje Primorske se odvija na edinstvenih in prostorsko omejenih lokacijah, zato je tudi število vstopnic omejeno. V primeru slabega vremena bo koncert v Tolminskem muzeju, ob 20:00.

Vstopnina: 15EUR v predprodaji, 18EUR na dan dogodka

Več na povezavi: http://bit.ly/2mJDrje

March 19, 2017 koncerti

31. marec 2017 ob 19h
Sele, Avstrija

Gala koncert z Vladom Kreslinom & Severo ter Galom Gjurin

Najavljamo gala koncert ob 115-letnici delovanja KPD “Planina” Sele in PD Sele, malo čez mejo v Avstriji. Ob tej priložnosti bodo nastopili trije izvrstni glasbeniki Severa, Gal in Vlado Kreslin, ki so že stari znanci na glasbeni sceni in kvalitetno sodelujejo več let.

Nedvomno bo to dogodek, ki ga ne gre zamuditi. Več o koncertu si preberite tukaj: link

Vstopnice: 15eur

March 15, 2017 koncerti

11. marec 2017
Satchmo jazz klub, Maribor

SIMPATIČEN KONCERT

Po dveh letih se bo Severa ponovno pojavila na odru mariborskega jazz kluba Satchmo. Tokrat bodo koncert pripravili v njeni stalni zasedbi. Klub Satchmo je v svoji preteklosti gostil zveneča imena kot so Bill Evans, Ray Anderson, Joe Zawinul and The Zawinul Syndicate in drugi. Vabljeni!

Več o rezervaciji kart na povezavi

Vstopnice: 10/12eur

February 26, 2017 koncerti, koncerti arhiv

21. januar 2017 ob 17h
Cankarjev dom, Ljubljana

SVET JE KOT RINGARAJA, literarno-glasbena predstava

Čaka vas prav posebna predstava, ki bo navdušila tako otroke kot odrasle goste. Predstava temelji na besedilih Anje Štefan, ene vodilnih slovenskih pesnic in pisateljic, pravljičark in pripovedovalk za otroke. Za otroke piše že več kot dvajset let. Severa bo sodelovala v predstavi še z drugimi glasbeniki, ki jih je skupaj zbral večinštrumentalist Boštjan Gombač.

Karte lahko kupite na povezavi tukaj.

December 23, 2016 koncerti, koncerti arhiv

7. januar 2017 ob 21h
KLUBAR, KRANJ

Koncert Severa in Gal Gjurin

Kaj je lepšega kot pričeti novo leto z dobro glasbo. V prijetnem ambientu Klubar-a v Kranju boste lahko slišali stare in nove skladbe iz repertorja Severe in Gala tekom njune celotne glasbene kariere. Več na povezavi.

Količina kart je zaradi sedišč omejena na 150, zato priporočamo nakup v predprodaji. Pošljite naročilo: ime, priimek, koliko vstopnic in za kateri koncert želite na mail VSTOPNICE@KLUBAR.SI

December 23, 2016 koncerti, koncerti arhiv

24. december 2016 ob 21h
Prireditveni šotor Ankaran

Severa in Gal Gjurin s Čedahuči

Praznično, božično vzdušje bo letos v Ankaranu pričarano ob poslušanju glasbene sinergije skupnega nastopa Severe, Gala Gjurin in skupine Čedahuči. Natančne informacije si oglejte na linku. Vstop je prost!

December 23, 2016 koncerti, koncerti arhiv

23. december 2016 ob 20h
SNG NOVA GORICA

Božično novoletni koncert Nova Gorica

Božično-novoletni koncert Goriškega pihalnega orkestra z gostjo Severo Gjurin in moderatorko Laro Jankovič. Orkester je letos praznoval tudi svojo 55 obletnico obstoja. Več o koncertu na povezavi tukaj.

December 23, 2016 koncerti, koncerti arhiv

8. december 2016 ob 18h
OŠ ljubečna

Dobrodelni koncert za Nejca

Gal in Severa bosta 8. decembra nastopila na dobrodelnem koncertu na osnovni šoli Ljubečna v organizaciji društva Dobra volja Vojnik . Koncert bo za Nejca Pušnika, ki je zbolel za rakom. Na koncertu bo sodelovalo 12 izvajalcev.

November 25, 2016 koncerti, koncerti arhiv

30. november 2016
Radio Celje

(V ŽIVO) Severa in Gal na radiu Celje

Sredo ob 18h boste lahko preživeli ob Severinem in Galovem intervjuju in glasbi v živo. Prisluhnite jima v oddaji Pop čvek. Če niste iz Celja nič za to, kliknite povezavo in ju poslušajte prek spleta: http://www.nt-rc.si/radio-celje/

November 25, 2016 koncerti, koncerti arhiv

25. november 2016 ob 19h
Športna dvorana Črnomelj

Dobrodelni koncert za Dominikovo moč

Na koncertu se bodo zbirala sredstva za Dominika Lozarja, ki po hudi snežni nesreči potrebuje ustrezno prevozno sredstvo, da se bo ponovno lahko vrnil v šolske klopi. Poleg Severe in Gala bo nastopilo še mnogo drugih glasbenikov in glasbenic.

Več na povezavi

November 25, 2016 koncerti, koncerti arhiv

19. november ob 2016 ob 19h
Roblekova dvorana, Žalec

(Je)sen Roblekove dvorane

Severa in Gal Gjurin bosta nastopila na koncertu, v oganizaciji Turističnega društva Žalec. Vstopnice se prodajajo v TD Žalec, na e-naslov: turisticnodrustvo.zalec@gmail.com, ali na mobilno št.: 040 609 888 (Maja). Število vstopnic je omejeno.

Povezava do dogodka na Facebook-u

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

18. november 2016
LUFT 360°, Maribor

LUFT 360°

Severa Gjurin in Gal Gjurin, se bosta tokrat predstavila v ekskluzivni klubski trio zasedbi skupaj z multiinštrumentalistom Miho Krakerjem. Koncert bo v klubskem vzdušju.

Vstopnice so na voljo v klubu:

Predprodaja: 9€
Na dan dogodka: 15€

Povezava do dogodka

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

4. november 2016 ob 20h
Ruše pri Mariboru

Kantfest

Kantfest je festival kjer se predstavljajo kantavtorji iz domače in mednarodne scene. Vaša podpora avtorski glasbi je vsekakor dobrodošla. Kot glavna gosta bosta nastopila Severa Gjruin in Dejan Lapanja.

Več na linku

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

13. oktober 2016
kino šiška, ljubljana

koncert avtomobili

Avtomobili bodo nastopili na odru Kina Šiška kjer bodo predstavili svoj novi album: Daleč. Kot gostja se jim bo pridružila Severa s pesmimi kot so: Skozi leta, Obsedela sva sama in njihov skupni nov komad iz istoimenske nove plošče Daleč.

Več o koncertu na linku

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

7. oktober 2016 ob 19h
Romanski palacij ptujskega gradu, Ptuj

Vino ni voda – nastop Severe in Gala

Vino ni voda je tradicionalni festival vrhunskih vin in dobre glasbe na katerem bosta nastopila gal in Severa v družbi Mihe Krakerja. Koncert se bo nadaljeval ob 22. uri v MKC Kolnkišta.

Povezava do dogodka

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

17. september 2016
avditorij portorož

FESTIVAL SLOVENSKEGA FILMA

V Portorožu bo med 15. in 20. septembrom svoja filmska platna razgrnil Festival slovenskega filma. Festival je vsako leto drugačen, saj živi in se razvija skupaj z vsemi, ki ga soustvarjajo. Na festivalu bosta nastopila Severa in Miha Kraker v duetu.

Več na linku

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

9. september 2016 ob 20h,
Ljubljanski grad

Nastop Severa Gjurin in Miha Kraker

Mednarodni literarni festival Vilenica vsako leto gosti pesnike, pisatelje, dramatike in esejiste iz Srednje Evrope. Severa bo v duetu z Miho Krakerjem nastopila na predzadnjem večeru festivala.

Več na linku

November 19, 2016 koncerti, koncerti arhiv

20. & 21. oktober 2016 ob 20:30h
CANKARJEV DOM, LJUBLJANA

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO, GOSTI GAL GJURIN, BILBI IN GREGOR

Severa bo nastopila s kvartetno zasedbo, ki jo tvorijo: kitarist Dejan Lapanja, kontrabasist in basist Žiga Golob, kitarist Uroš Rakovec in bobnar Blaž Celarec. V goste prihajata tudi Bilbi in Gregor, mariborski kantavtorski dvojec. Več na linku

October 11, 2016 koncerti, koncerti arhiv

12. oktober ob 18h
SALON UPORABNIH UMETNOSTI, MARIBOR

MLADE GLAVE MISLIJO

Na tem dogodku boste videli Severo v nekoliko drugačni vlogi. V okviru pogovora Mlade glave mislijo se bo z moderatorko Danajo Lorenčič pogovarjala o glasbenem ustvarjanju, o kvotah obveznega deleža domače glasbene produkcije in o usodi slovenske glasbe.

October 11, 2016 koncerti, koncerti arhiv

8. oktober 2016 ob 20:30
Večnamenska športna dvorana Logatec

CANTABILE IZ NOVEGA SVETA

Severa bo kot gostja nastopila na Na uvodnem koncertu jubilejne sezone orkestra Cantabile z vrhunskimi solisti, gosti in odličnimi pevskimi zbori.

October 11, 2016 koncerti, koncerti arhiv

3. september 2016 ob 20h
Griže

NASTOP SEVERE V ODDAJI PRIZMA OPTIMIZMA

Prizma optimizma je terenska varietejska oddaja, s katero Radio televizija SLovenija gostuje po slovenskih krajih. Na tokratni prizmi bo Severa nastopila z Big band RTV Slovenija ter instrumentalnimi solisti. Prizmo optimizma si od blizu lahko ogledate v Domu kulture v Grižah ali pa ji zgolj prisluhnete na Prvem.Več na linku

September 18, 2016 koncerti, koncerti arhiv

19. avgust 2016 ob 21h
Ljubljanski grad

NASTOP NA PREMIERI ALBUMA ZEMLJA

Novi prihajajoči avtorski studijski album Gala Gjurina s preprostim imenom »Zemlja«, ki nastaja po korakih od marca 2014, je pripravljen na poletno odrsko premiero v prestolnici. Kot posebna gostja bo nastopila Severa Gjurin. Več na linku

September 18, 2016 koncerti, koncerti arhiv

9. avgust 2016 ob 20h
Festival UD, Ljubljana

Čedahuči in Severa Gjurin, festival UD

Mlad in prefinjen zvok skupine Čedahuči bo z gostjo Severo Gjurin ter predskupino 2B prikazal čar domačega jezika in unikatnega pristopa k glasbi na festivalu Urbano dejanje. Več na linku

September 18, 2016 koncerti, koncerti arhiv

1. avgust 2016
klub Unterhund, Ormož

Severa Gjurin in Dejan Lapanja, festival O.F.A.K.,

O.F.A.K. Ormoški festival aktivnih klubov letos svoj program pričenja z akustičnim nastopom Severe in Dejana. Poleg slušnih čutil boste lahko razvajali še svoje brbončice z buteljčnimi vini iz P&F kleti. Več na linku

September 18, 2016 koncerti, koncerti arhiv

22. julij 2016 ob 21:30h
PLOŠČAD ZA MESTNO HIŠO, NOVA GORICA

SEVERA GJURIN IN DEJAN LAPANJA

V Novi Gorici poteka Poletna scena, ki ponuja preplet različnih koncertnih prireditev za vse generacije. Na tokratnem večernem koncertu bosta nastopila Severa in Dejan. Predvsem preprosto in akustično ter v dvoje. Več na linku

September 17, 2016 koncerti, koncerti arhiv

7. julij 2016 ob 21h
KUD Smlednik

SEVERA S KITARISTOM MIHO KRAKERJEM

Večer na festivalu “Poletni večeri na trgu!” bo pričel jagodni izbor slovenske ljubezenske poezije v izvedbi interpretov kulturnega društva Smlednik. V intimnem vzdušju bosta z edinstvenim glasbenim izrazom, nadaljevala Severa Gjurin in Miha Kraker. Več na linku

September 17, 2016 koncerti, koncerti arhiv

23. junij 2016
Rožnik, Ljubljana

NASTOP SEVERE IN GALA NA KRESNIKU

Delovo nagrado kresnik za najboljši slovenski roman leta je na ljubljanskem Rožniku letos prejel Miha Mazzini za roman Otroštvo. Program sta popestrila tudi Severa in Gal.

September 17, 2016 koncerti, koncerti arhiv

17. junij 2016 ob 21h
LAYERJEVA HIŠA, KRANJ

NASTOP SEVERE GJURIN NA FESTIVALU CARNIOLA

V petek bo v Layerjevi hiši v okviru Festivala Carniola koncert Severe za vse gorenjske ljubitelje njene glasbe. Zasedba, s katero bo nastopila je kvartetna, tvorili jo bodo kitarist Dejan Lapanja, kontrabasist Žiga Golob, kitarist Uroš Rakovec in bobnar Blaž Celarec.
Rezervacije za vstopnice na nika@artcenter.si, začetek prodaje bo ob 18.00 uri v Layerjevi hiši na dan koncerta.

September 10, 2016 koncerti, koncerti arhiv

8. junij 2016 ob 20h
KAVARNA SLAMIČ, LJUBLJANA

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

V kavarni Slamič se bo odvil koncert Severe z zasedbo, tokrat v bolj intimnem kavarniškem okolju. Rezervacija vstopnic oz. miz: vstopnice@slamic.si
Prodaja vstopnic na dan koncerta od 19.30-20.ure.

September 10, 2016 koncerti, koncerti arhiv

4. JUNIJ 2016
MURSKA SOBOTA

DOBRODELNI KONCERT SEVERE IN GALA GJURINA

MIKK Murska Sobota skupaj z Društvom MODRIŠ PKM organizirata vsakoletni družinski piknik z dobrodelno noto, ”Od NAS. Za VAS!” V sodelovanju s CSD Murska Sobota, bodo izkupiček od zbranih prostovoljnih prispevkov namenili družinam v stiski.

September 10, 2016 koncerti, koncerti arhiv

21. maj 2016
Knjigarna konzorcij,

LJUBLJANA

SEVERA GJURIN NA 20. OBLETNICI BELETRINE

Zavod za založniško dejavnost Beletrina v teh dneh praznuje 20 let delovanja. Vrhunec bo praznovanje doseglo, ko bodo v Študentskem kampusu odprli razstavo podob iz knjige Pismo Adni Samire Kentrić. Večer bo zaokrožil kantavtorski glasbeni program v družbi Rundek Cargo Tria, Katje Šulc, skupine Autodafe, Lu Čing Las, Severe Gjurin, Narata ter Janeza Škofa.

September 10, 2016 koncerti, koncerti arhiv, Uncategorized

16. julij 2016 ob 21h
NUK, LJUBLJANA

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO, festival POLETI V NUK

Poletje v Ljubljani ne bo dolgočasno. Drugi teden festivala Poleti v NUK se bo ostalim nastopajočim pridružila tudi Severa Gjurin z aktualno zasedbo. Tvorijo jo kitarist Dejan Lapanja, kontrabasist Žiga Golob, kitarist Uroš Rakovec in bobnar Blaž Celarec. Kot ponavadi vam bodo postregli s svojim akustičnim na momente džezovskim zvokom, ki vas ne bo pustil hladnega.  Več na linku.

May 16, 2016 koncerti

25. junij 2016
SALON UPORABNIH UMETNOSTI, MARIBOR

SEVERA IN GAL GJURIN – KONCERT

Severa Gjurin, Gal Gjurin in Miha Kraker  so več kot izvrstna kombinacija za kvaliteten glasbeni večer, v katerem boste sigurno uživali vsi glasbeni sladokusci. K temu pa bo dodatno  pripomogla še eklektična atmosfera Salona uporabnih umetnosti. Podrobnosti dogodka spremljajte na linku.

May 16, 2016 koncerti

23. junij 2016 ob 18H,
DRUŽINSKI CENTER MALA ULICA, LJUBLJANA

GAL IN SEVERA GJURIN Z GOSTOM DOMNOM GRACEJEM – KONCERT ZA OTROKE

Družinski center Mala ulica je prav poseben kraj, kjer so otroci glavni ustvarjalci dogajanja. Na znanstvenih, etnoloških, umetnostnih in likovnih ustvarjalnicah jih navdihujejo različne teme katerim se posvetijo. Na koncertu za otroke, ki ga bodo ustvarili Gal, Severa in Domen, bodo s svojo glasbo skušali navdihniti male ustvarjalce. Več o centru na linku.

May 16, 2016 koncerti

30. maj 2016 ob 20h
KD FRANCA BERNIKA, DOMŽALE

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO #2

Dodatni koncert Severe Gjurin z zasedbo v Domžalah za vse tiste, ki niste utegnili pravočasno dobiti karte za prvi koncert. Ker vemo, da nam glasbeni sladokusci ne bi odpustili, če bi jih pustili praznih ušes. Karte lahko kupite na tem linku.

May 16, 2016 koncerti, koncerti arhiv

25. MAJ 2016 OB 20H
KD Franca Bernika, DOMŽALE

SEVERA GJURIN Z ZASEDBO

Koncert v Domžalah bo prijetno druženje v akustični zasedbi, ki jo že poznate. Kljub temu, da ima zasedba skupaj že kar nekaj kilometrine, ne moremo obljubiti, da vas ne bo doletelo kakšno prijetno glasbeno presenečenje. V takšni glasbeni družbi se pač težko upreš spontanosti. Več o koncertu in nakupu kart na linku.

May 16, 2016 koncerti, koncerti arhiv

14. MAJ 2016 OB 19h,
GIMNAZIJA PTUJ

GAL IN SEVERA GJURIN – DOBRODELNI KONCERT

Klub ptujskih študentov organizira dobrodelni koncert za bolnike z rakavimi obolenji. Vsa zbrana sredstva bodo v sodelovanju z Društvom onkoloških bolnikov Ptuj namenili za ureditev sobe za paliativno nego v Splošni bolnišnici Ptuj. Glasbeni gostje bodo Gal in Severa Gjurin ter Trkaj, ki bodo za vas pripravili edinstven glasbeni program.

May 16, 2016 koncerti

11. MAJ 2016 OB 19H,
LINHARTOVA DVORANA CD, LJUBLJANA

nastop na dobrodelnem koncertu Otroci za otroke

Otroci za otroke je dobrodelni koncert, v katerem otroci otroškega pevskega zbora OŠ Nove Jarše pod vodstvom zborovodje Emirja Jušiča, skupaj z glasbenimi gosti gledalce popeljejo v čudovit svet glasbe. S pomočjo koncerta želijo otroci svojim vrstnikom iz socialno manj spodbudnega okolja omogočiti poletne počitnice ne morju.

May 16, 2016 koncerti

22. APRIL 2016 OB 20.30,
SALON UPORABNIH UMETNOSTI MARIBOR

 

nastop severe gjurin na predstavitvi romana roka vilčnika

Rok Vilčnik pravi, da nikoli ne smeš hipnotizirati samega sebe. Morda res, ampak vprašanje kaj je resnica, te težko pusti treznega. Predstavitev knjige bo spremljala tudi Severa Gjurin ter glasbeni skupini Patetico in Brodolomec.

May 16, 2016 koncerti

7. marec 2016 ob 20.15h
Kulturni dom Nova Gorica

GAL GJURIN IN TEMNA GODBA Z GOSTI

Severa se bo kot gostja pridružila Galu Gjurinu in Temni godbi na koncertu v Novi Gorici. Pričakujete lahko energičen koncert nove avtorske glasbe, hkrati pa starejše Galove uspešnice, dobro poznane z radijskih valov, preoblečene v novo-stari zvok iz norih dvajsetih. Več na linku

February 28, 2016 koncerti

25. februar 2016 ob 20h,
Avditorij Portorož

Nastop Severe Gjurin na dobrodelnem koncertu – Tjašina zgodba

Kot že velikokrat prej, se je Severa odzvala povabilu, k sodelovanju na dobrodelnem koncertu. Tokrat gre za ganljivo in žalostno zgodbo Tjaše Likar, ki ji bomo s pomočjo tega koncerta pomagali pri stroških zdravljenja njene bolezni kostnega mozga. Na koncertu bodo poleg Severe Gjurin nastopili tudi Gal Gjurin, Anika Horvat, Jan Plestenjak, Tinkara Kovač, Dan D, Rudi Bučar, Easy, Zdenko Cotič ter Bluesback. Več o dogodku na linku.

February 17, 2016 koncerti

3. marec 2016 ob 20ih
SiTi Teater BTC, Ljubljana

severa gjurin, Sozvočje v triu

Severa si je tokratni koncert v SiTi teatru zamislila v bolj minimalističnem, a še vedno dinamičnem zvočnem slogu. Kot napoveduje že naslov koncerta, bosta njen glas spremljala le Galov klavir ter tolkala Blaža Celarca. Pridite spomladansko razpoloženi. Več o dogodku tukaj

January 11, 2016 koncerti

10. februar 2015 ob 20ih
SiTi Teater BTC, Ljubljana

gal gjurin, Med črnim in belim

Februarja napovedujemo koncert Gala Gjurina, kjer bo kot gostja med drugim nastopila tudi Severa Gjurin. Tokratni koncert bo preplavljen pretežno z zvoki klavirja, ki ga bosta spremljala kitara in flavta v izvedbi dveh vrhunskih glasbenikov in vokalistov Gašperja Miheliča in Tinkare Kovač. Več o dogodku tukaj.

January 11, 2016 koncerti

20. december 2015 ob 19ih
sng drama, ljubljana

Dodaten koncert Severe Gjurin z zasedbo

Severa bo v Drami ponovno nastopila z glasbeniki, ki tvorijo z njo kvartet. Gre za akustično zvenečo zasedbo, ki poleg novih, zgoraj naštetih pesmi svojsko interpretira marsikateri element Severine glasbene zgodovine. Vsak član prinaša lastna zvok in vsebino, kaljeni pa so v tako imenovanih džezovskih vodah, srednjetočnih in eksperimentalnih. Več o dogodku tukaj.

December 17, 2015 koncerti

19. december 2015 ob 19ih
Športna dvorana škofijske gimnazije, Vipava

gal in severa gjurin – gosta na koncertu

Vabljeni na božično novoletni koncert Pihalnega orkestra Vrhpolje, kjer bosta kot gosta nastopila Gal Gjurin in Severa Gjurin. Več o dogodku tukaj.

December 17, 2015 koncerti

13. december 2015 ob 19ih
SNG Drama, Ljubljana

Nastop Severe Gjurin z zasedbo

Severa bo v Drami nastopila z glasbeniki, ki tvorijo z njo kvartet. Gre za akustično zvenečo zasedbo, ki poleg novih, zgoraj naštetih pesmi svojsko interpretira marsikateri element Severine glasbene zgodovine. Vsak član prinaša lastna zvok in vsebino, kaljeni pa so v tako imenovanih džezovskih vodah, srednjetočnih in eksperimentalnih. Več o dogodku tukaj.

November 10, 2015 koncerti

27. november 2015 ob 20ih
Linhartova Dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

Nastop Severe Gjurin na dogodku

Na dogodku “Svet je lep, le mi smo različni. Svet kot ga živi Arne Hodalič.” bo nastopila tudi Severa Gjurin. Z nakupom karte boste pomagali otrokom – varovancem URI SOČA. Več o dogodku in nakup kart tukaj.

November 10, 2015 koncerti

21. november 2015 ob 22ih
Navigator Pub, Logatec

Severa Gjurin in Dejan Lapanja – koncert

Konec novembra bosta v Navigator Pubu v Logatcy nastopila Severa Gjurin ter Dejan Lapanja. Več o dogodku tukaj, vstop je prost.

November 10, 2015 koncerti

20. november 2015 ob 20:30
Salon Uporabnih umetnosti, Maribor

Severa Gjurin in Dejan Lapanja – koncert

Konec novembra bosta v Salonu uporabnih umetnosti v Mariboru nastopila Severa Gjurin ter Dejan Lapanja.

November 10, 2015 koncerti

29. oktober ob 20.30
Terasa SNG Nova Gorica

Severa Gjurin in Dejan Lapanja – KONCERT

Konec oktobra se bo zgodila 3. KvantAVTORSKA SABOTAŽA v Novi Govorici, kjer bosta nastopila tudi Severa Gjurin ter Dejan Lapanja. Več o dogodku si preberite tukaj oziroma tukaj.

October 22, 2015 koncerti

17. oktober 2015 ob 21ih
KluBar, Kranj

Gal in Severa Gjurin – koncert

V prijetnem domačem ambientu nas bosta s koncertom popeljala čez njuno celotno glasbeno ustvarjanje, kar pomeni, da bomo slišali tudi repertoar vseh njunih znanih zimzelenih skladb.
Več na facebook dogodku.

September 28, 2015 koncerti

15. oktober 2015 ob 19ih
Štuk, Maribor

Nastop Severe Gjurin in Gala Gjurina na dobrodelnem koncertu

Dobrodelni koncert “Ustvarjalnost za vse” za pomoč otrokom iz socialno šibkejšega okolja do brezplačnih obšolskih aktivnosti. Gre za koncert v podpori projektu Metulj, prireja ga Društvo za razvoj kreativnosti in potencialov – Portret. Vabljeni k poslušanju in sodelovanju!

September 28, 2015 koncerti

3. oktober 2015 ob 20ih
Roblekova dvorana, Žalec

koncert severe gjurin z zasedbo

Koncert Severe Gjurin z akustično zasedbo v sklopu Roblekovega festa. Več facebooku – tukaj.

September 11, 2015 koncerti

20. september 2015 ob 19ih
Gostišče Loka, Novo mesto

Nastop Severe Gjurin z zasedbo

Nastop Severe Gjurin z zasedbo na Festivalu Loka v Novem mestu.

September 11, 2015 koncerti

18. september 2015
Kulturni Center Sele, Sele / Zell, Avstrija

Nastop Severe Gjurin na koncertu

Koncert Gala Gjurina in Temne godbe z gosti v kulturnem centru v Sele/Zell.

September 11, 2015 koncerti

25. avgust 2015
Grad Gewerkenegg, Idrija

Nastop Severe Gjurin na koncertu

Nastop Severe Gjurin na koncertu Gala Gjurina in simfoničnega orkestra Cantabile z gosti. V primeru slabega vremena v telovadnici Gimnazije Jurija Vege.

July 9, 2015 koncerti

24. avgust 2015
grad Negova pri Gornji Radgoni

Nastop Severe Gjurin na koncertu

Nastop Severe Gjurin kot gostje na koncertu Gala Gjurina in Temne godbe v Salunu Traminec. Več o dogodku tukaj.

July 9, 2015 koncerti

11. avgust 2015 ob 20h
Festival UD – Urbano dejanje, območje Tobačne Ljubljana

Severa in Gal Gjurin z bendom

Nastop Severe in Gala Gjurina z zasedbo in predskupino 2B. Koncert bo v sklopu Festivala Urbano dejanje.
Več tukaj ali tukaj.

July 9, 2015 koncerti

7. avgust 2015 ob 20:30
Grad Rajhenburg, Brestanica

Koncert Severe Gjurin z zasedbo

Koncert na festivalu Poletje na Gradu Rajhenburg. Nastopila bo Severa Gjurin z zasedbo.
V primeru dežja bo koncert odigran akustično v eni izmed dvoran v gradu.

July 9, 2015 koncerti

5. avgust 2015 ob 21ih
Paviljon, Kongresni trg, Ljubljana

Koncert Severe Gjurin z zasedbo

Koncert Severe Gjurin z zasedbo v okviru Glasbenih večerov v paviljonu na Kongresnem trgu 2015. Več o dogodku tukaj.

July 9, 2015 koncerti

28. julij 2015 ob 20.30
Dvorišče minoritskega samostana, Ptuj

Nastop Severe Gjurin na koncertu

Nastop Gala Gjurina in Temne godbe z gosti: Severo Gjurin, otroškim zborom Sv. Petra in Pavla ter plesalci kluba Swing story na Festivalu Arsana.
Desetčlanska zasedba Temna godba temelji na klasičnem jazzovskem zvoku (in videzu) iz norih dvajsetih (in deloma swingovskih tridesetih) let prejšnjega stoletja. Poigrava se z zvoki mafijskega časa prohibicije, charlestonom, dixielandom, izvornim bluesom, pouličnim jazzom New Orleansa, burlesko, francoskim ciganskim kitarskim swingom, kabaretom, zvokom evropskih klubov, plesnih dvoran, kavarn in nebotičnikov iz obdobja po prvi svetovni vojni, ki je odzvanjal v slovenski glasbi še tudi v petdesetih in šestdesetih letih. S Severo se bodo lotili novih preoblek starejših in njenih novejših skladb. Več na spletni strani Temne godbe.
Več o festivalu tukaj, nakup kart pa tukaj.

July 7, 2015 koncerti

25. julij 2015 ob 21ih
Atrij Kavarne NUK, Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana

Nastop Severe Gjurin na koncertu

Nastop Severe Gjurin na koncertu Gala Gjurina in Temne godbe v sklopu festivala Poleti v Nuk 2015. Več o dogodku tukaj.

July 7, 2015 koncerti

24. julij 2015
na dvorišču pred Dvorcem Bukovje, Dravograd

Nastop Severe Gjurin na koncertu

Nastop Severe Gjurin na koncertu Gala Gjurina in Temne godbe v sklopu serije poletnih glasbenih večerov Dvorijade. Več o dogodku tukaj.

July 7, 2015 koncerti

16. julij 2015
Baročni dvorec Dornava pri Ptuju, Dornava

nastop Severa Gjurin in Anike Horvat z zasedbo

Nastop Severe Gjurin na koncertu Anike Horvat z zasedbo na Festivalu BaRock 2015 v Baročnem Dvorcu Dornava. Več o dogodku tukaj, povezava do lokacije pa tukaj.

July 7, 2015 koncerti

11. julij 2015 ob 20ih
Terasa Delavskega doma Zagorje, Izlake-Zagorje

koncert Severe Gjurin & Dejana Lapanje

Koncert Severe Gjurin in Dejan Lapanja v sklopu Slikarske kolonije Izlake-Zagorje. Več na povezavi.

July 7, 2015 koncerti

29. junij 2015 ob 21ih
Križanke, Ljubljana

Nastop Severe Gjurin na Poletni noči

Letošnja Poletna noč je je posvečena Elzi Budau, na njej bodo nastopili: Nina Strnad, Nuška Drašček, Anika Horvat, Manca Izmajlova, Severa Gjurin, Jure Ivanušič, Rok Pečečnik, Saša Tabaković ter posebna gosta Elda Viler in Oto Pestner.
Več o dogodku tukaj.

May 25, 2015 koncerti

12. junij 2015 ob 20.00
Oder pod zvezdami, Lutkovno gledališče, Ljubljana

Nastop Severe Gjurin na dobrodelnem koncertu

Glasbeno društvo Etnobeat ob podpori Lutkovnega gledališča Ljubljana na Odru pod zvezdami prireja dobrodelni Koncert za Nepal.
Na njem bodo nastopili različni slovenski glasbeniki, kot so Omar Naber, Severa Gjurin, Fake Orchestra, Vesna Zornik, Janaj Majzelj, Boštjan Gombač, zasedba tAman, Metod Banko, ter nepalski glasbenik Birman Shestra, ki bo koncert z igranjem na tibetanske pojoče sklede tudi otvoril.
Vstop na koncert je prost, z nakupom priponke pa obiskovalci prispevajo donacijo za popotresno obnovo Nepala, vsak seveda po svojih zmožnostih. Vsa na ta način zbrana sredstva bodo namenjena pomoči potrebnim prebivalcem Nepala. Po posvetu z našimi nepalskimi prijatelji jih bomo namenili delovanju neprofitne organizacije CMI Nepal, ki pomaga pri obnovi območja Sindhupalchowk District, kjer je potres porušil skoraj vse. Več o omenjeni organizaciji na spletni strani.

May 25, 2015 koncerti

9. junij 2015 ob 20.00
Gallusova dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

Festival šansonov »La Vie en Rose« – ob stoletnici rojstva Edith Piaf vas bo pričakal izbor najzanimivejših izvajalcev 15-letne zgodovine eminentnega festivala.
Nastopajo: Jasna Bilušić, Jani Kovačič, Jure Ivanušič, Mia Žnidarič, Lara Jankovič, Severa Gjurin, Gal Gjurin, Andraž Hribar, Azra Alibegić, Nina Strnad, Same babe, Tadej Vesenjak, Tina Marinšek & Marko Vezovišek. Idejni koncept, umetniško vodenje in srce projekta – Vita Mavrič.
Več o festivalu tukaj in nakup kart na tukaj.

May 25, 2015 koncerti

29. maj 2015 ob 16.15 & 20.30
Vlak, relacija Maribor – Ruše – Areh, Štajerska

Ob koncu Slovenskega tedna gozdov in Nacionalnega tedna prostovoljstva bo prirejena celodnevna prireditev in druženje z glasbenim nastopom na potujočem vlaku, pohodom (kolesarjenjem) na Pohorje ter postankom na Ruški koči – Areh, kjer se bo odvil 2.del koncertnega programa. Nastopila bosta Gal in Severa Gjurin, sin in hči jezikoslovca Velemirja Gjurina, ki je igral Kekca v filmu “Srečno, Kekec” ter Jean Markič.
Posebno pozornost bomo tokrat v povezavi z gorami posvetili ohranjanju naravne dediščine – gozdov. Več na naslednji povezavi: link.

May 20, 2015 koncerti

18. maj 2015 ob 20h
Dvorana Frančiška Asiškega, Martinčev trg, Koper

Koncert Severe in Gala Gjurin v Kopru v sklopu festivala Maja z biseri. Cena posameznega koncerta je 12,50 €.
Več na naslednji povezavi.

May 5, 2015 koncerti

16. april 2015 ob 20ih
MC Jedro Medvode

Dobrodelni koncert za otroke z avtizmom, na katerem bo nastopila tudi severa Gjurin. Vse informacije o koncertu in seminarju so na voljo na naslednji povezavi: klik.

April 13, 2015 koncerti

10. marec 2015 ob 16ih
Prulček, Prijateljeva 2, Ljubljana

Premierna predstavitev videospota za pesem z naslovom Ali je še kaj prostora tam na jugu, ki so jo ustvarili z akustično zasedbo, s katero Severa zadnja leta nastopa. S produkcijsko ekipo so vandrali sem in tja, s perona na peron, prejadrali morje in obmorje. Snemali so na starem muzejskem vlaku, ki jim je proti obljubljenemu jugu kazal smer. Pogostili vas bomo s pesmijo in napojili s čašo ali tremimi.
Za več informacij klikni tukaj ali tukaj.

March 2, 2015 koncerti

14. februar 2015 ob 20:00
Gallusova dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

Valentinov koncert Gala Gjurina in Temne godbe z gostjo Severo Gjurin, Perotom Lovšinom ter Buškimi čečami. Več na naslednji povezavi: link.
Nakup kart je možen preko spletne strani Cankarjevega doma.

February 15, 2015 koncerti

13. februar 2015 ob 20:00
Festivalna dvorana, Bled

Koncert Gala Gjurina in simfoničnega orkestra Cantabile v Festivalni dvorani na Bledu. Gostje: Severa Gjurin, Čedahuči, 2B.
Vstopnice po ceni 18 eurov so naprodaj preko spletne strani www.mojekarte.si in v Turističnem društvu TIC Bled (04 574 11 22). Več na: spletni strani Gala Gjurina.

January 13, 2015 koncerti

3. januar 2015 ob 19:30
Slovenska Filharmonija, Ljubljana

Dobrodelni koncert Gala Gjurina in Severe Gjurin z zasedbo Domna Graceja, Blaža Celareca, Jeana Markiča in Mateja Tekavčiča ter gosti: skupini 2B in Čedahuči.
Vsakoletni novoletni koncert je namenjen za promocijo in druženje Malih vitezov, namenjeno tistim, ki so preboleli raka v otroštvu. Namesto vstopnice boste lahko kupili zgoščenke od izvajalcev, naknadno darovali preko položnice ali namenili del dohodnine za donacijo fundaciji. Vstop je prost!

January 4, 2015 koncerti

January 5, 2013 koncerti